Veelgestelde vragen over coronavirus en onze aangepaste dienstverlening

 

De maatregelen van de overheid rondom het coronavirus raken ons allemaal. In een korte periode is er veel veranderd. Ook onze dienstverlening hebben we moeten aanpassen. We snappen dat ouders vragen hebben over hun afspraak en onze aangepaste dienstverlening. Onze medewerkers van het Contactcentrum werken hard om alle vragen te beantwoorden. Een aantal veelgestelde vragen hebben we hieronder op een rijtje gezet. 

Veelgestelde vragen coronavirus en onze aangepaste dienstverlening

Relevant nieuws

24/03/2020

Coronavirus en jouw afspraak bij Jong JGZ

Sinds donderdag 27 februari heerst het coronavirus (COVID-19) in Nederland. Op deze pagina houden we steeds bij wat de actuele situatie betekent voor jouw afspraak bij Jong JGZ.