'Alle collega's in de crisisorganisatie verdienen een pluim!'

Alle GGD's in Nederland zijn het eerste aanspreekpunt voor (mogelijke) coronabesmettingen. Dat levert hen heel veel werk op. Daarom springen Jong JGZ-medewerkers al sinds half maart bij in de crisisorganisatie van de Dienst Gezondheid & Jeugd in Zuid-Holland Zuid. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning op het callcenter of in de corona teststraat. 

Portret uit de crisisorganisatie
De Dienst Gezondheid & Jeugd volgt deze weken meerdere medewerkers uit hun crisisorganisatie. Wie werken er? Wat doen ze? En waar werken ze aan als de crisis weer voorbij is?

Deze week is Irma Verheij (Jeugdarts 4+ bij Jong JGZ) aan de beurt. Wat maakt volgens haar het werken bij de GGD in crisistijd zo bijzonder? En welke voordelen haalt ze nu uit haar ervaring bij de publieke gezondheidszorg, infectieziektebestrijding en jeugdgezondheidszorg? Je leest het in het artikel hieronder. 

Lees hier het artikel met Irma. 

Lees hier alles over Dienst Gezondheid & Jeugd en corona

Relevant nieuws

22/09/2020

Vacature jeugdarts 0-18

Wij zoeken doorlopend enthousiaste jeugdartsen (0-18 jarigen) voor onze teams in Breda en Zuid-Holland Zuid.