Vacature JGZ-Assistente Vacature is gesloten

Jong JGZ verzorgt sinds 1 januari 2020 de jeugdgezondheidszorg voor 0-18 jarigen in Zuid-Holland Zuid en voor 0-4 jarigen in Breda.

Voor de regio Zuid-Holland Zuid (gemeenten Gorinchem en Molenlanden) zoeken wij per direct een enthousiaste

JGZ-assistente


voor minimaal 24 uur per week

Wij vragen
Je hebt een afgeronde mbo-opleiding  tot doktersassistent  en kunt een geldige verklaring  Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.  Je hebt een aantal jaar ervaring als doktersassistent in een vergelijkbare werkomgeving. Je bent gedreven en hebt een integere en professionele houding en kunt heel secuur werken.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto om de diverse scholen in het werkgebied te bezoeken.

Als JGZ-assistent ben je goed in staat om jaarplanningen te maken en ben je gedurende het jaar verantwoordelijk voor de controle over de planning. Je bent in staat om snel te werken met digitale systemen en een elektronisch kinddossier. Je beschikt over goede mondelinge vaardigheden, bent accuraat, stressbestendig, zelfstandig en flexibel. Je bent in staat om efficiënt en effectief binnen en team samen te werken. Communiceert op een open en stimulerende wijze.

Je gaat werken in een zeer uitdagend en dynamisch speelveld voor persoonlijke en professionele groei. Waar veel wordt gevraagd van je talent voor het bouwen aan vertrouwensrelaties met mensen op de diverse scholen of op JGZ locaties in de regio.

Je verzorgt de planning van spreekuren en periodieke gezondheidsonderzoeken (consulten) en bent verantwoordelijk voor het uitnodigen en ontvangen van ouders, verzorgers, kinderen en jongeren. Je assisteert, maar voert ook zelf gezondheidsonderzoeken uit zoals het controleren van ogen en oren en de biometrie bij kinderen en jongeren op de diverse scholen binnen het werkgebied. Daarnaast voer je het Rijksvaccinatieprogramma uit. Je werkt samen in een team met jeugdarts en jeugdverpleegkundige. Administratief werk is een onderdeel van je functie.

Wij bieden
Jong JGZ is onderdeel van Careyn, een grote zorgaanbieder in Nederland met een interessant pakket aan arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.  Verder is het uitgebreide arbeidsvoorwaardenkeuzepakket conform CAO VVT. Het salaris is ingeschaald in FWG schaal 30. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.  Bij aanvang krijg je een tijdelijke arbeidsovereenkomst .

Meer informatie
Wil je meer weten over de inhoud van deze functie? Bel Lonneke van de Vorstenbosch (Manager JGZ) via 06-53629580. Lees hier meer over de organisatie Jong JGZ.  

Solliciteren
Heb je interesse in deze functie? Mail je sollicitatiebrief en cv vóór  31 juli 2020 naar Lonneke van de Vorstenbosch via Lvandevorstenbosch@jongjgz.nl.

De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdagochtend  4 augustus.

 

 

 

 

Relevant nieuws

22/09/2020

Vacature jeugdarts 0-18

Wij zoeken doorlopend enthousiaste jeugdartsen (0-18 jarigen) voor onze teams in Breda en Zuid-Holland Zuid.