Vacature HR-adviseur in Dordrecht (24 uur)

Als HR-adviseur geef je ondersteuning aan het management en de directie. Je adviseert hoe zij zelf zo goed mogelijk het personeelsbeleid kunnen uitvoeren in hun regio’s en ondersteunt bij operationele taken en vraagstukken.  

 
We zijn een jonge organisatie. Daarom ben je medeverantwoordelijk voor het verder opzetten van het HR-beleid, waarbij goed werkgeverschap een belangrijk onderdeel is. Je zorgt voor een doorontwikkeling van het toekomstbestendig personeelsbeleid waarin binden, boeien en bewegen centraal staan. De arbeidsmarkt en de ontwikkelingen in de zorg houd je scherp in de gaten en je vertaalt dit naar gedegen HR-beleid binnen onze organisatie. 

Het is onze missie om kinderen gezond en gelukkig te laten opgroeien. Help jij ons mee? Check dan snel de gehele vacature.

Vacature HR-adviseur in Dordrecht