Vacature Arts M&G: Jeugdarts met beleidstaken

Ben je een BIG-geregistreerd arts Maatschappij en Gezondheid en ervaren jeugdarts? Bezit je inlevingsvermogen en overtuigingskracht en voel je je prettig in een voortrekkers/voorzittersrol? Dan zijn we op zoek naar jou! In deze functie krijg je de kans om uitvoering, beleid en opleidingswerkzaamheden te combineren.

Jeugdarts vacature

Voor de regio’s Breda en Dordrecht zoeken wij een enthousiaste:

Arts M&G: Jeugdarts met beleidstaken

voor minimaal 24 uur per week 

Waar kom je terecht?
Kinderen gezond en gelukkig laten opgroeien: daar staan wij voor! Jong JGZ biedt preventieve jeugdgezondheidszorg (JGZ) aan alle 0-18 jarigen in Zuid-Holland Zuid en 0-4 jarigen in Breda. We volgen de gezondheid van ruim 100.000 kinderen en jongeren. Zo’n 300 betrokken zorgprofessionals en ondersteunende medewerkers zetten zich elke dag vol enthousiasme in op een van onze 30 locaties. We zijn een jonge organisatie en volop in ontwikkeling.

Wil je werken in een organisatie waar jezelf blijven ontwikkelen vanzelfsprekend is? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat houdt de functie in?
Je werkt als jeugdarts in een van onze regio's. Daarnaast heb je één of meerdere inhoudelijke thema’s of ontwikkelingen onder je hoede met bijbehorende uren. De omvang en inhoud vullen we in overleg in.   

Wat ga je doen als jeugdarts met beleidstaken?
Als jeugdarts met beleidstaken draag je bij aan innovatie, professionalisering en kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening. Je bewaakt de kwaliteit van de medisch inhoudelijke dienstverlening en bent bepalend in de eisen waaraan de beroepsuitoefening van artsen moet voldoen. Ook begeleid je trajecten, werkgroepen en verzorg je scholingen. Je draagt bij aan in- en externe communicatie en voorlichting en bent gesprekspartner van regiomanagers­ en andere betrokke­nen bij de preventieve jeugdgezondheidszorg. Met de stafartsen wordt afgestemd wie welke taken/aandachtsgebieden op zich neemt. 

Wat ga je doen als jeugdarts?
Als jeugdarts ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van individuele en collectieve jeugdgezondheidszorg aan kinderen en hun verzorgers. Je werkt in een team van jeugdartsen, verpleegkundig specialisten, jeugdverpleegkundigen, assistentes en pedagogen. Extern is de samenwerking met netwerkpartners van groot belang. 

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent BIG-geregistreerd arts Maatschappij en Gezondheid en hebt ervaring als jeugdarts in de jeugdgezondheidszorg.
  • Je hebt een klantgerichte instelling en goede communicatieve vaardigheden in het contact met kinderen, ouders, onderwijzend personeel, zorgverleners en collega’s.
  • Je bezit over inlevingsvermogen en overtuigingskracht en voelt je prettig in een voortrekkers/voorzittersrol.
  • Je kan uitvoering, beleid en opleidingswerkzaamheden goed combineren. Je voelt je prettig op het snijvlak van uitvoering & beleid.
  • Ben je opleider 2e fase of bereid dit te worden? Dan heb je een streepje voor.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een auto.

Wat bieden we jou?

  • Een mooie functie met betekenis. Je levert een belangrijke bijdrage aan het gezond en gelukkig laten opgroeien van kinderen en jongeren.
  • Samen overleggen we hoeveel uur je gaat werken.
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 4061,27 en maximaal € 6117,33 bij een dienstverband van 36 uur per week (schaal 65 cao VVT). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT. Met onder meer diverse opleidingsmogelijkheden, meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).

Meer weten over deze functie?
Bel Conny Slijkerman (jeugdarts en stafarts) via 06-20612031.

Interesse?
Mail je motivatie en cv naar Maaike Luiten (manager bedrijfsvoering) via sollicitaties@jongjgz.nl.

Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven. 

Solliciteer nu