Vacature jeugdarts 0-4

Ben jij een (jeugd)arts die graag het verschil maakt voor jonge kinderen en hun ouders? Voor de regio Sliedrecht zoeken wij een enthousiaste jeugdarts 0-4-jarigen voor 8 tot 16 uur per week.

Jeugdarts vacature

Vacature jeugdarts 0-4

Voor de regio Sliedrecht zijn wij op zoek naar:

Jeugdarts 0-4 jaar

8 tot 16 uur per week

Wil je een bijdrage leveren aan het gezond en gelukkig laten opgroeien van kinderen? Wil je werken in een organisatie waar jezelf blijven ontwikkelen vanzelfsprekend is? Dan maken we graag kennis met jou!

Waar kom je terecht?

Kinderen gezond en gelukkig laten opgroeien: daar staan wij voor! Jong JGZ biedt preventieve jeugdgezondheidszorg (JGZ) aan alle 0-18 jarigen in Zuid-Holland Zuid en 0-4 jarigen in Breda. We volgen de gezondheid van ruim 100.000 kinderen en jongeren. Zo’n 300 betrokken zorgprofessionals en ondersteunende medewerkers zetten zich elke dag vol enthousiasme in op een van onze 30 locaties. We zijn een jonge organisatie en nog volop in ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Als jeugdarts ben je de sociaal-medisch deskundige binnen een van onze teams. Binnen het team werk je nauw samen met een jeugdverpleegkundige en een assistente.

Je doet gezondheidsonderzoeken, maakt analyses en deelt je bevindingen.

Je werkt vraaggericht en in dialoog en stemt het zorgaanbod af op de vraag van ouders, verzorgers, kinderen en jongeren. Je doet een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van het gezin en vergroot zo de zelfredzaamheid.

Je bent werkzaam binnen de doelgroepen 0-4 jarigen, op het consultatiebureau.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent BIG-geregistreerd basisarts. Bij voorkeur ben je jeugdarts KNMG.
  • Een aantal jaar werkervaring in de JGZ is een pré.
  • Je hebt empathisch vermogen en kunt goed luisteren.
  • Je bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Je bent sterk in het maken van probleemanalyses en oordeelsvorming. Je bent in staat deze te vertalen naar adviezen, begeleidingsplannen of doorverwijzingen.
  • Je werkt graag mee aan een integrale JGZ voor 0-4 jarigen. Hierbij zoek je verbinding met andere zorg- en hulpaanbieders of gemeentes binnen je netwerk.
  • Je bent enthousiast, gedreven, daadkrachtig en flexibel.
  • Je kunt goed overweg met MS Office (Word, Excel en PowerPoint).
  • Je wordt enthousiast van online trends en ontwikkelingen. Je vindt het leuk om deze toe te passen in je werk of staat er in ieder geval voor open om dit te leren. Denk bijvoorbeeld aan chatten en beeldbellen met klanten, het geven van webinars, content leveren voor social media, enz.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs en een auto.

Ons aanbod voor jou

Een mooie functie met betekenis. Je levert een belangrijke bijdrage aan het gezond en veilig laten opgroeien van kinderen en jongeren.

Een bruto maandsalaris van minimaal € 3818,87,- en maximaal € 5752,21 bij een dienstverband van 36 uur per week (schaal 65 cao VVT). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het cao VVT. Met onder meer diverse opleidingsmogelijkheden, meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).

Meer informatie

Wil je meer weten over de inhoud van deze functie? Bel Lonneke Korten – Visser (Regiomanager) via 06-10735617

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Mail je sollicitatiebrief en cv voor vrijdag 27 oktober  naar Lonneke Korten - Visser (manager JGZ) via sollicitaties@jongjgz.nl.