Heb je een afspraak? Dit zijn onze bezoekregels.

Heb je binnenkort een afspraak op het consultatiebureau of op school? Of bezoek je een groepsvaccinatie? We vragen je om rekening te houden met onze coronamaatregelen.

Lees hier de coronamaatregelen bij groepsvaccinaties voor schoolgaande kinderen. 

Dit zijn onze bezoekregels op het consultatiebureau en op school:

  1. Je kind mag met meer dan één begeleider komen. Je mag dus met beide ouders/verzorgers mee naar de afspraak. Ook het meenemen van broertjes/zusjes mag. Al is het wel rustiger voor iedereen als andere jonge kinderen thuisblijven. 
  2. Minimaal 1,5 meter afstand houden hoeft niet meer. Maar is nog steeds verstandig. 
  3. Een (medisch) mondmasker dragen is niet meer verplicht. Mogelijk dragen onze professionals uit voorzorg nog wel een mondmasker binnen 1,5 meter. 
  4. Desinfecteer je handen (en die van je kind) bij binnenkomst
  5. Schud geen handen
  6. Blijf thuis als jij of je kind klachten hebben: koorts, hoesten en/of kortademigheid, keelpijn of verkoudheid (niezen, loopneus, verhoging tot 38 graden). Blijf ook thuis als jij of je kind positief zijn getest op corona. 
  7. Met kinderen t/m 12 jaar die verkouden zijn mag je wel naar de afspraak komen. Neem voor de zekerheid wel een zelftest af. 
  8. Heeft jouw kind geen klachten, maar jij wel? Je kind mag met een andere, klachtenvrije begeleider komen. 
  9. Heb je een afspraak op school? Kom niet eerder dan 10 minuten voor de starttijd van je afspraak. Zo wordt het niet te druk op school.  

Lees alles over onze dienstverlening in coronatijd op jongjgz.nl/coronavirus