CB assistentes meten en wegen een kindje

Wil jij (op)groeien in je werk?

Word jij onze nieuwe collega?

Jong JGZ groeit

Ogentest door de jgz-assistente bij een meisje uit groep 2

(Dokters)assistenten, screeners

Als assistente heb je uiteenlopende taken. Het ligt er maar net aan of je in de doelgroep 0-4 of 4-18 werkt. Maar waar je zeker van kan zijn: je plant momenten van contact en spreekuren in, je beheert de mailbox waarin vragen van ouders binnenkomen en je assisteert bij de groepsvaccinaties. Als screener ben je iedere dag op weg om de hielprik en gehoortesten bij pasgeboren baby's af te nemen. 

Vacature jeugdverpleegkundige 4-18

Bedrijfsvoering

Om onze dienstverlening goed te laten verlopen, hebben we alle hens aan dek nodig. Communicatie, functioneel applicatie beheer, HR, facilitair en (management) assistentes. Help jij ons mee?

Jeugdarts

Jeugdartsen

Jij bent de 'cheerleader' van kinderen en gezinnen in hun ontwikkelingen en eventuele uitdagingen. Samen zorgen we ervoor dat mogelijke problemen niet groter worden. Dat is nu écht preventie. Als jeugdarts draag je daaraan bij door tijdig te signaleren en naar oplossingen te zoeken.

Actuele dienstverlening Jong JGZ

Jeugdverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en pedagogen

Als jeugdverpleegkundige ben je de spil in het welzijn van gezinnen, van zwangerschap tot volwassenheid. Je ondersteunt ouders, ziet kinderen opgroeien en draagt bij aan een gezonde, gelukkige toekomst. Want het mooiste wat je een kind kunt geven is toch een kans om gezond en gelukkig op te groeien?

 

Jeugdverpleegkundige Rosalie

Management en staf

Wij hebben een open, platte organisatiecultuur. Er is maar één managementlaag, met daarboven een directeur-bestuurder en een Raad van Toezicht. Dit MT wordt aangevuld door het team Beleid& Kwaliteit, waar onze staf deel van uitmaakt.

Wil je op een andere manier Jong JGZ ondersteunen?

Plan dan een gesprek voor een open sollicitatie en gaan we samen kijken welke mogelijkheden er zijn binnen onze organisatie.

Plan een gesprek

Jong JGZ is de beste keuze voor jou

Alle collega’s denken mee over onze dienstverlening en de koers van de organisatie. Zo nemen we de kennis uit de spreekkamer mee in ons beleid. Wij vertrouwen op de expertise van onze professionals, iedereen heeft iets waardevols bij te dragen. Dat doen we volgens onze kernwaarden STEP:

  • Samen - Met collega's, maar ook met onze klanten. Wij staan naast elkaar. Samen bepalen we wanneer een plan of interventie nodig is.
  • Toegankelijk - We zetten in op de dialoog en communiceren op het niveau van de ander. Of dat nu een collega of een klant is. We gaan uit van de behoeften van een ander, niet die van onszelf. 
  • Expertise - Wij zijn jeugdgezondheidszorgprofessionals. We blijven ons verdiepen en ontwikkelen waar dat nodig is. 
  • Preventief - Wij lossen geen problemen op; we grijpen in voordat een probleem kan ontstaan. 
Meisje met krullende haren in een staart en een blauw shirt lacht naar de jeugdverpleegkundige

Ontdek de verhalen van ...

Marloes Wardenier

"Marloes: Je hebt bij Jong JGZ een stem in het vormgeven van je werk"

Jeugdverpleegkundige, projectleider & ambassadeur jeugdverpleegkundigen
Samira el Marajie

"Samira: De deur staat bíj iedereen vóór iedereen open, altijd"

HR-medewerker bij Jong JGZ
Foto Inge van Hoorn

"Inge: Het mooiste aan mijn vak? De interactie die je met de kinderen hebt"

Assistente bij Jong JGZ