Stage lopen bij Jong JGZ

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende stageplek? Jong JGZ heeft regelmatig stages voor studenten HBO-Verpleegkunde. Ook hebben we plek voor de invulling van jouw coschap geneeskunde of huisartsenopleiding. Voor sommige opleidingen zijn snuffelstages mogelijk. Check hieronder de mogelijkheden en wie weet vind je binnenkort een leuke en leerzame stage bij jou in de buurt. 

Stage lopen bij Jong JGZ

Jong JGZ biedt preventieve jeugdgezondheidszorg aan alle 0-18 jarigen in Zuid-Holland Zuid en 0-4 jarigen in Breda. We volgen de gezondheid van ruim 100.000 kinderen en jongeren. We zijn een jonge organisatie en nog volop in ontwikkeling.

Heb je interesse om de jeugdgezondheidszorg te verkennen? Jong JGZ heeft regelmatig stageplekken. Werken in ons vakgebied is nooit saai. Geen dag is hetzelfde en ook geen ouder of jongere is hetzelfde.

Wat ga je doen?
Je werkt in een klein team en samen met diverse netwerkpartners aan onze missie: “Kinderen de kans geven om zo gezond en gelukkig mogelijk op te groeien.” Door mee te lopen op de werkvloer doe je waardevolle praktijkervaring op en leer je in korte tijd de kneepjes van het vak. Je kunt een mooie ervaring toevoegen op je cv. 

Wat vragen we van jou?

  • Je bent derde- of vierdejaarsstudent HBO-Verpleegkunde. Of je zoekt een plek voor jouw coschap geneeskunde of huisartsenopleiding.
  • Je werkt zelfstandig en gaat een uitdaging niet uit de weg.
  • Je bent communicatief vaardig. Je kunt ouders en jongeren duidelijk en begrijpelijk antwoord geven op hun vragen en advies geven.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een boeiende en leerzame stageplek
  • Een mooie ervaring om toe te voegen aan je cv
  • Een aantrekkelijke stagevergoeding

Snuffelstages en MBO-stages

  • Voor enkele opleidingen zetten wij met regelmaat de deuren open voor een korte snuffelstage. Zoals de opleiding Verloskunde, Kraamzorg, Neonatologie of Kinderverpleegkundige.
  • Op dit moment kunnen wij GEEN stages bieden aan studenten MBO Doktersassistent.
  • Wij bieden geen maatschappelijke stages voor middelbare scholieren aan.

Interesse?
Heb je interesse in een stageplek bij Jong JGZ? Mail je motivatie en cv naar Evelyn Kramer (praktijkopleider) via stages@jongjgz.nl. Ook met vragen kun je bij haar terecht. Na ontvangst van jouw brief bekijken we of er een geschikte stageplek is. Bij een goede match nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.