Week van de Opvoeding / 5-11 oktober


Van 5 t/m 11 oktober is het Week van de Opvoeding. Deze week staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Hierbij draait het om de ontmoeting en uitwisseling van kennis tussen ouders, medeopvoeders en professionals. Bij het opvoeden van een kind sta je er namelijk niet alleen voor. 

Ruim 100 activiteiten in heel Nederland
De week zit vol met (online) activiteiten voor ouders en kinderen. Van workshops positief opvoeden tot ouder en kind yoga. Ga naar www.weekvandeopvoeding.nl en kijk wat er te doen is bij jou in de buurt. 

Week van de Opvoeding in Dordrecht
Ook in Dordrecht kun je meedoen met leuke activiteiten en online workshops, waarvan Jong JGZ soms mede-organisator is. Van een online lezing over zelfvertrouwen bij kinderen tot een speeltuinmidag en een opvoedparty. En wist je dat er in verschillende supermarkten diëtisten aanwezig zijn om te helpen bij het maken van gezonde keuzes. 
Bekijk hier het complete programma in Dordrecht.

Klik op de afbeelding hieronder om het programma in Dordrecht te bekijken. 

 

Relevant nieuws

30/11/2020

Nieuw: beeldbellen met Jong JGZ

Door corona kunnen veel afspraken niet doorgaan op onze locaties en op scholen. Natuurlijk willen we de gezondheid van alle kinderen wel goed blijven volgen! Daarom gaan we nu ook beeldbellen.