Geboortemelding vanaf nu digitaal

Geboortemelding

Verwacht je binnenkort een baby? Vanaf nu meld je jouw pasgboren kind online bij ons aan voor de hielprik, gehoortest én het consultatiebureau bij jou in de buurt.  

Geboortemelding
Je meld jouw pasgeboren baby makkelijk en snel bij ons aan via het geboortemeldingsformulier op deze website. Met jouw goedkeuring kan ook de kraamverzorgende dit voor jou doen. Je baby moet wel geboren zijn in ons werkgebied

Wat gebeurt er na de geboortemelding?
Op de dag dat we de hielprik en gehoortest komen afnemen, ontvang je vóór 09.00 uur een SMS. Ook nemen we contact met je op voor de intake voor het consultatiebureau. Heb je in de tussentijd vragen? Bijvoorbeeld over de gezondheid en verzorging van je baby of over de hielprik en gehoortest? Bel of mail gerust ons Contactcentrum.