Webinar 'Help, mijn kind slaapt slecht' op 6 oktober

Webinar Jong JGZ - Help, mijn kind slaap slecht!

Kinderen van 4 tot 12 jaar hebben nog veel slaap nodig. Een goede nachtrust is belangrijk voor hun ontwikkeling én humeur. Heeft jouw kind last van slaapproblemen? Zoals slecht kunnen inslapen, te vroeg wakker worden of nachtmerries? Voor jou als ouder kan dit een echte uitdaging zijn. Vooral als je zelf al een drukke dag achter de rug hebt. 

Je bent niet de enige ouder die hier mee zit. Bij Jong JGZ krijgen we veel vragen over slaapproblemen bij kinderen in de basisschoolleeftijd. Het kan lastig zijn om betrouwbare informatie te vinden over slaapgedrag in deze leeftijdscategorie. Tijdens dit live webinar helpen twee van onze pedagogen je op weg. Je krijgt tips en adviezen over hoe je jouw kind kunt helpen om beter te gaan slapen. 

Programma

  • Wat is gezond slaapgedrag?
  • Wanneer is er sprake van een slaapstoornis?
  • Wat heeft je kind nodig om goed te kunnen slapen? Wat kun je als ouder doen?
  • Hoe ga je om met nachtangsten en nachtmerries?
  • Waar vraag je om hulp als de slaapproblemen aanhouden?
  • Natuurlijk kun je ook je vragen stellen via de chat!

Voor wie?
ouders/verzorgers met kinderen in de basisschoolleeftijd die meer willen weten over slapen. 

Door wie?
Annemieke Kleinjan - pedagoog Jong JGZ
Linda Kerkmans - pedagoog Jong JGZ

Datum
woensdag 6 oktober, 10.00-11.00 uur
Kun je niet op deze dag? Meld je dan toch aan. Je ontvangt een link om het webinar terug te kijken. 

Meld je hier aan
 

Regelmatig organiseren wij live webinars over opgroeien en opvoeden voor ouders. Wil je weten welke webinars er nog meer op de planning staan? Of wil je een vorig webinar terugkijken? Ga naar www.jongjgz.nl/webinars.