Webinar 'Mijn kind online' op 12 oktober

Webinar Mijn kind online: als dat maar goed gaat

Volg vanaf je eigen bank deze voorstelling vol met herkenbare en informatieve sketches en sprekers over hoe kinderen (8 t/m 12) online actief zijn en hoe je als ouder een oogje in het zeil kunt houden. Live interactie is mogelijk via de chat. 

Voor wie?
ouders/verzorgers met kinderen 8 t/m 12 jaar die meer willen weten over mediaopvoeding.  

Door wie?
Dit webinar is een samenwerking tussen GGD Zuid-Holland Zuid, Helder Theater en Jong JGZ. 

Datum
dinsdag 12 oktober
20.00-21.15 uur

Meld je hier aan (via website GGD ZHZ)

Regelmatig organiseren wij live webinars over opgroeien en opvoeden voor ouders. Wil je weten welke webinars er nog meer op de planning staan? Of wil je een vorig webinar terugkijken? Ga naar www.jongjgz.nl/webinars.