NIEUW: prenataal huisbezoek JGZ

Prenataal huisbezoek JGZ

Ben je zwanger en wil je je goed voorbereiden op de komst van je baby? Vanaf nu kunnen jij en je partner zich aanmelden voor een Prenataal huisbezoek, een nieuw stukje dienstverlening van de jeugdgezondheidszorg.

Wat is een prenataal huisbezoek?
Zwanger zijn is een bijzondere ervaring. Maar misschien heb je ook zorgen. Bijvoorbeeld over geld, relaties, wonen, psychische problemen of hoe je straks voor je baby gaat zorgen. Als je wilt kun je hierover praten met een jeugdverpleegkundige. Zij luistert, ondersteunt en denkt met je mee over mogelijke oplossingen. Na de geboorte van je kind blijf je de jeugdverpleegkundige zien op het consultatiebureau. 

Meer weten?
Ga naar www.jongjgz.nl/prenataal-huisbezoek. Hier lees je ook hoe je kunt aanmelden.