Tijdelijke aannamestop Natuurlijk CB Breda

Natuurlijk Consultatiebureau

Op dit moment hebben we te maken met een personeelstekort op het Natuurlijk CB in Breda. Hierdoor is er een tijdelijke aannamestop en kunnen we helaas geen nieuwe gezinnen aannemen op het Natuurlijk CB. 

Bij welk consultatiebureau in Breda kun je terecht?
Jij en je kind zijn van harte welkom bij het reguliere consultatiebureau in je eigen wijk. Geef bij de intake aan wat je belangrijk vindt en bij jouw levensvisie past. Zo kunnen onze professionals zo goed mogelijk bij jullie aansluiten. Bekijk hier onze consultatiebureaus in Breda.

Als aanmelden voor het Natuurlijk CB weer mogelijk is lees je dat op onze website en socials. 

TIP: volg de Natuurlijke Ouders Breda Community
Vind je het prettig om in contact te komen met gelijkgestemde ouders en tips en ervaringen uit te wisselen over natuurlijk opvoeden? Volg dan de Natuurlijke Ouders Breda Community op Facebook.