Consultatiebureau Groot-Ammers tijdelijk naar Nieuw-Lekkerland

Onze locatie in Groot-Ammers heeft een nieuwe eigenaar, die wat veranderingen in het pand heeft aangebracht. Hierdoor zijn de spreekkamers niet goed toegankelijk. Om voorlopig tóch zorg te kunnen blijven verlenen, staat er een verbouwing en een interne verhuizing gepland.

De werkzaamheden staan naar verwachting gepland tussen 28 september en 3 november. In deze periode is onze locatie in Groot-Ammers daarom gesloten.  

Wat betekent dat voor jouw afspraak?  

Jouw afspraak gaat gewoon door zoals je van ons gewend bent. Alleen is de afspraak niet in  Groot-Ammers, maar in Nieuw-Lekkerland. De tijdelijke locatie is:  

Adriaan Heynisstraat 4c  
2957 AA Nieuw-Lekkerland  

Help ons zoeken naar een nieuwe locatie in omgeving Groot-Ammers  

Vanaf september 2024 kan Jong JGZ geen gebruik meer kan maken van de huidige locatie in Groot-Ammers. De verbouwing en interne verhuizing zijn dus tijdelijke oplossingen. Heb jij voor ons tips waar we terecht kunnen? Geef dit dan aan ons door. Zodra we een oplossing hebben gevonden, laten we je dit weten.  
  

Wil je een afspraak maken of verzetten? Of heb je een opvoedvraag?  Bel 088-5664549 (ma t/m vr van 08.30-16.30 uur) of mail naar contact@jongjgz.nl.