Webinar: Hoe begeleid ik mijn kind in de online wereld?

Meisje zit op haar telefoon

Beeldschermen zijn er in alle vormen en maten en niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Veel ouders vinden dat hun kinderen (te) veel tijd besteden achter een beeldscherm. 

Zit jij ook met vragen als: 

  • Hoe help ik mijn kind met een gezonde balans tussen on- en offline?
  • Helpt het om te begrenzen? En welke grenzen stel ik dan?
  • Hoe ga ik het gesprek daarover aan met mijn kind?
  • Wat kan ik doen als ik me zorgen maak?

Deze en meer vragen komen aanbod tijdens het webinar ‘Hoe begeleid ik mijn kind in de online wereld?". In dit webinar neemt Nickie Vialle (mediacoach en stafverpleegkundige) je mee in de laatste nieuwe ontwikkelingen en online trends. Daarna bespreekt hij tips en methodes hoe je als ouder je kind in de online wereld begeleid.

Voor wie?
Ouders van kinderen in de leeftijd van 8-12 jaar (bovenbouw BO) 

Door wie?
Nickie Vialle, nationaal mediacoach en stafverpleegkundige bij Jong JGZ 

Datum
Dinsdag 14 november, 19.30-20.30 uur.

Kun je niet op deze dag? Meld je dan toch aan. Je ontvangt een link om het webinar terug te kijken. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.. 

Meld je hier aan
 

Regelmatig organiseren wij live webinars over opgroeien en opvoeden voor ouders. Wil je weten welke webinars er nog meer op de planning staan? Of wil je een vorig webinar terugkijken? Ga naar www.jongjgz.nl/webinars.