Schapenkopjes.nl: website voor (aanstaande) Dordtse ouders

Schapenkopjes.nl

Woon je in Dordrecht? En ben je zwanger of heb je een kind onder de twee jaar? Op de website Schapenkopjes.nl vind je veel handige informatie en tips over alles wat speelt in de eerste 1000 dagen van je kind. Hiermee help je jouw kind aan een goede start om gezond en veilig op te groeien. Je leest er meer over:

  • Kinderwens: geef je kind een voorsprong door jezelf goed voor te bereiden op de mogelijk komt van een baby. Lees meer over gezond zwanger raken, lekker in je vel zitten en financiën. 
  • Zwanger: lees meer over gezond zwanger zijn, wat je moet regelen, lekker in je vel zitten, financiën en wat je thuis moet voorbereiden. 
  • Een kindje: lees meer over de gezondheid van jou en je kind, je huis kidsproof maken, het combineren van werk, studie en opvang en de mogelijkheid voor extra ondersteuning. 
  • Activiteiten: samen met je kind leuke dingen doen is belangrijk en ook gewoon ontzettend leuk. Op Schapenkopjes.nl vind je tips over spelen, sporten, lezen en activiteiten in de stad. 

Ga naar Schapenkopjes.nl

Schapenkopjes.nl is een samenwerking van de gemeente Dordrecht, de GGD ZHZ, Jong JGZ, het sociaal wijkteam en het verloskundig samenwerkingsverband (VSV) Dordrecht e.o.