Groepsvaccinaties

Twee keer per jaar vaccineren we (schoolgaande) kinderen en jongeren tegen DTP, BMR, HPV en MenACWY (meningokokken). Dat doen we via groepsvaccinaties. Op deze pagina lees je alle informatie over de eerstvolgende vaccinatieronde. 

Groepsvaccinaties Jong JGZ

Groepsvaccinaties najaar 2023 

De groepsvaccinaties van 2023 zijn afgerond. De eerstvolgende groepsvaccinaties DTP/BMR, HPV en MenACWY zijn in het voorjaar van 2024. 

Meer informatie over de groepsvaccinaties in het voorjaar (inclusief data en locaties) lees je vanaf februari op deze pagina. 

Heb je in het najaar 2023 een vaccinatie gemist? 


Dan ben je welkom bij de groepsvaccinaties in het voorjaar. Je hoeft de eventuele nieuwe uitnodiging van het RIVM hiervoor niet af te wachten. Je kunt gewoon langskomen bij een locatie die jou uitkomt. Je hoeft geen afspraak te maken bij ons.

Heb je vragen? 


Kijk voor veelgestelde vragen over groepsvaccinaties en vaccineren in het algemeen op onze veelgestelde vragen-pagina

Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons! Meld in je mail ook je woonplaats en geboortedatum (van je kind). Dan kunnen we je vraag sneller beantwoorden.  

Vaccinatieschema's

Komt de datum of tijd in de RIVM-uitnodiging die je hebt ontvangen écht niet uit? Dan is het mogelijk om zonder nieuwe afspraak op een andere datum, tijd of locatie te komen.

Bekijk in de vaccinatieschema's hieronder waar en wanneer wij vaccineren. Zit er geen geschikte datum bij? Bezoek deze pagina dan nog eens rond eind januari 2024. Vanaf dan kun je zien waar en wanneer wij vaccineren in het voorjaar.  

Vaccinatieschema DTP/ BMR

Vaccinatieschema HPV

Vaccinatieschema MenACWY

Wel of niet vaccineren?