Nieuw: beeldbellen met Jong JGZ

Door corona kunnen veel afspraken op onze locaties en op scholen niet doorgaan. Dat is soms lastig, want natuurlijk willen we de gezondheid en ontwikkeling van alle kinderen wel goed blijven volgen! We doen al veel afspraken via de telefoon. Vanaf nu gaan we ook beeldbellen. 

beeldbellenBeeldbellen?
Op dit moment doen we een deel van onze afspraken via beeldbellen (via Microsoft Teams). We maken een afspraak, sturen je een e-mail met een link en meer informatie en starten de beeldbel afspraak op de afgesproken tijd. Je hebt alleen een e-mailadres en computer, laptop, tablet of smartphone nodig. 

Lees hier hoe beeldbellen met Jong JGZ werkt. 

Aangepaste dienstverlening door coronavirus
Onze contactmomenten gaan door (op locatie, digitaal of via de telefoon). Een deel van de contactmomenten gaat gewoon door op het consultatiebureau of op school. Het is bijvoorbeeld zeer belangrijk dat jonge kinderen de vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma blijven krijgen en dat we hun groei en ontwikkeling blijven volgen. Andere afspraken doen wij zoveel mogelijk via de telefoon of beeldbellen. Lees meer over onze aangepaste dienstverlening, de bezoekregels voor onze locaties en waar je terecht kunt met vragen op www.jongjgz.nl/coronavirus