Dit zijn onze coronamaatregelen vanaf 6 november

Bezoekregels Jong JGZ

Vanaf morgen gelden er weer strengere coronamaatregelen in Nederland. Hierdoor moeten we helaas ook onze bezoekregels weer aanscherpen. Hieronder zetten we ze voor je op een rij:  

Dit zijn onze nieuwe bezoekregels

  1. Kom met 1 kind + 1 begeleider. Laat broertjes, zusjes en anderen dus thuis. 
  2. Houd zo veel mogelijk 1,5 meter afstand. 
  3. Ben je 13 jaar of ouder? Draag een (niet-medisch) mondmasker. Ook onze professionals dragen uit voorzorg een mondmasker binnen 1,5 meter. 
  4. Desinfecteer je handen (en die van je kind) bij binnenkomst
  5. Schud geen handen
  6. Blijf thuis als jij of je kind klachten hebben: koorts, hoesten en/of kortademigheid, keelpijn of verkoudheid (niezen, loopneus, verhoging tot 38 graden). Blijf ook thuis als jij, je kind of een ander gezinslid koorts heeft. Bij koorts blijft het hele gezin thuis. 
  7. Met kinderen t/m 12 jaar die verkouden zijn ZONDER andere klachten mag je wel naar de afspraak komen. 
  8. Heeft jouw kind geen klachten, maar jij wel? Je kind mag met een andere, klachtenvrije begeleider komen. 
  9. Heb je een afspraak op school? Kom niet eerder dan 10 minuten voor de starttijd van je afspraak. Zo wordt het niet te druk op school.  

Doe de digitale gezondheidscheck bij binnenkomst
Vanuit de landelijke coronamaatregelen is het nog steeds alleen toegestaan om ons te bezoeken als je gezond bent. Daarom doen we een gezondheidscheck bij binnenkomst. Om deze check vlot te laten verlopen maken we gebruik van de website covidtriage.nl. Ter plekke zullen we je vragen om met de camera van je telefoon een QR-code te scannen. Via deze code kom je terecht op de website van het checkgesprek en kun je de gezondheidsvragen beantwoorden. 

Lees alles over onze dienstverlening in coronatijd op www.jongjgz.nl/coronavirus

Graag tot ziens op een van onze locaties!