Jong JGZ in kinderkrant Jong078

Jong078

In de nieuwste editie van kinderkrant Jong078 geeft een van onze jeugdartsen advies over gezond omgaan met schermtijd. Een veelbesproken onderwerp tussen kinderen en hun ouders! Meer weten over dit advies?

Lees het artikel hier (pagina 9)

Jong078: dé kinderkrant in Drechtsteden en omgeving
Elke maand ontvangen alle kinderen in groepen 5 tot en met 8 op basisscholen in Dordrecht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Alblasserdam hun eigen lokale kinderkrant: Jong078. Deze krant wil kinderen stimuleren om beter en met meer plezier te gaan lezen, hen meer betrekken bij hun woonplaats en een bijdrage leveren aan hun meningsvorming. Door twee maal per jaar een concreet gezondheidsadvies te geven in deze uitgave willen we het bewustzijn over gezondheid bij kinderen vergroten. 

Heb je vragen over de schermtijd van jouw kind?
Of over een ander gezondheidsonderwerp? De jeugdarts en jeugdverpleegkundige uit het JGZ-team op de school van je kind denken graag met je mee. Wil je hen een vraag stellen of een afspraak maken? Bel of mail het Jong JGZ Contactcentrum. De medewerkers van het Contactcentrum brengen je in contact met de juiste professional.