Belangrijke wijziging groepsvaccinaties Hardinxveld-Giessendam

Vaccineren

Heeft jouw kind een uitnodiging ontvangen om op woensdag 23 maart of 6 april een vaccinatie tegen DTP/BMR, HPV of MenACWY te halen in Hardinxveld-Giessendam? De groepsvaccinaties op deze datums zijn verplaatst naar een andere locatie óf een andere datum. Lees de informatie hieronder daarom goed door. 

Waarom worden de groepsvaccinaties verplaatst?
Oorspronkelijk zouden de groepsvaccinaties op deze datums plaatsvinden bij De Bron, Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam. Inmiddels wordt deze locatie gebruikt als crisisopvang voor Oekraïense vluchtelingen. Onze groepsvaccinaties kunnen dus niet doorgaan op deze locatie.

Heb je een uitnodiging voor DTP/BMR op 23 maart?
Helaas is er op deze datum geen andere geschikte locatie voor vaccineren beschikbaar. Daarom worden de groepsvaccinaties DTP/BMR op 23 maart uitgesteld tot het najaar 2022. In september ontvangt je kind een nieuwe uitnodiging van het RIVM. Hiervoor hoef je zelf niets te doen. De bescherming tegen DTP/BMR komt door dit uitstel niet in gevaar.  

Heb je een uitnodiging voor HPV 2e prik op 23 maart?
De groepsvaccinaties HPV 2e prik gaan door op onze eigen locatie in Hardinxveld-Giessendam. Je kind is welkom op het hieronder genoemde adres. De datum en tijd uit de uitnodiging die je eerder van ons hebt ontvangen blijven dus hetzelfde. 

woensdag 23 maart | 13.00-16.30 uur
Jong JGZ
Peulenstraat 144
3371 AR Hardinxveld-Giessendam

Heb je een uitnodiging voor MenACWY op 6 april?
De groepsvaccinaties MenACWY (meningokokken) gaan door op 6 april. Je kind is welkom op het hieronder genoemde adres. De datum en tijd uit de RIVM-uitnodiging die je ontvangt blijven hetzelfde. 

woensdag 6 april | 12.30-16.30 uur
De Lockhorst
Sportlaan 1
3364 AT Sliedrecht

Lees hier meer info over onze groepsvaccinaties. 

Heb je vragen over deze wijziging?
Mail ons via vaccinaties@jongjgz.nl. Meld in je mail ook je woonplaats en geboortedatum (van je kind). Dan kunnen we je vraag sneller beantwoorden.