Ben je zwanger? Ook dan staan wij voor je klaar.

Je zwangerschap is een bijzondere periode. Maar ook een tijd waarin je veel vragen kunt hebben. Ook dan staan onze professionals voor je klaar. 

Ons aanbod

Prenataal huisbezoek JGZ

Prenataal huisbezoek JGZ

Zwanger zijn is een bijzondere ervaring. Maar misschien heb je als aanstaande ouder ook zorgen. Bijvoorbeeld over geld, relaties, wonen, psychische problemen of hoe je straks voor je baby gaat zorgen. Als je wilt kun je hierover praten met een jeugdverpleegkundige. 

22 wekenprik

22 wekenprik

Met de 22 wekenprik bescherm je jouw baby gelijk vanaf de geboorte tegen kinkhoest. Bij Jong JGZ haal je deze vaccinatie bij jou in de buurt op afspraak. De 22 wekenprik is gratis. 

Live webinars borstvoeding

Bijeenkomsten over borstvoeding

Borstvoeding is de beste voeding voor baby's. Een goede voorlichting vooraf maakt borstvoeding geven makkelijker. Regelmatig organiseren we webinars en bijeenkomsten op locatie over borstvoeding voor aanstaande ouders. 

JGZ_Zwanger

VoorZorg en Prézorg

Ben je zwanger en kun je een extra steuntje in de rug gebruiken? VoorZorg en Prézorg zijn er voor (jonge) vrouwen die net iets meer begeleiding nodig hebben bij de zwangerschap en verzorging van hun baby.